Leervormen

Wij motiveren iedereen om te leren op de manier die het beste bij u past. BijvoorbeeldĀ klassikale opleidingen of liever op eigen tempo. Bekijk onze verschillende leermogelijkheden.

Virtuele trainingen

Virtuele trainingen volgt u vanuit huis. Deze trainingen vinden plaats in een virtueel klaslokaal of via virtuele e-learning. In beide gevallen is een docent van Esri Nederland aanwezig om de stof toe te lichten.

Meer informatie

Op eigen tempo

Trainingen op eigen tempo vinden plaats in de lokalen van Esri Nederland. Onder begeleiding van een docent gaat u zelfstandig aan de slag met de leerstof.

RIVM aanpassing: Esri Nederland houdt zich strikt aan de regels van het RIVM. De trainingen op eigen tempo zullen dan ook worden gegeven in een virtuele omgeving. U hoeft hiervoor uw huis niet te verlaten.

Meer informatie
Klassikale training

Klassikaal

Samen met uw mededeelnemers krijgt u les van een docent over het door u gekozen onderwerp. Vragen worden klassikaal besproken, waardoor u ook van de ervaringen van andere kunt leren.

Meer informatie
Esri GIS Professional Programma

Parttime opleiding

Naast trainingen heeft Esri Nederland ook het Esri GIS Professional Programma. Dit is een parttime opleidingen van 9 maanden waarin het inzetten van GIS door de organisatie centraal staat.

Meer informatie

Meer leervormen

Wilt u meer informatie over onderstaande leervormen, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via +31 10 217 07 28.

Groepstraining
Distance learning
Maatwerktraining
Training on the job
Workshop
Masterclass

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.