Leervormen

Wij motiveren iedereen om te leren op de manier die het beste bij u past. Volg bijvoorbeeld een (virtueel) klassikale training, een (virtuele) training op eigen tempo of plan uw training helemaal in op uw eigen tijd met distance learning. Bekijk hieronder  onze verschillende leermogelijkheden.

Distance learning

Distance learning is een leervorm die het mogelijk maakt waar en wanneer de door u gekozen training te volgen. Zo kunt u zelf de ideale balans creëren tussen werk, privé en ontwikkeling.

Meer informatie

Op eigen tempo

Trainingen op eigen tempo vinden plaats in de lokalen van Esri Nederland of virtueel. Onder begeleiding van een docent gaat u zelfstandig aan de slag met de leerstof.

Meer informatie

Klassikaal

Samen met uw mededeelnemers krijgt u les van een docent over het door u gekozen onderwerp. Vragen worden klassikaal besproken, waardoor u ook van de ervaringen van andere kunt leren.

Meer informatie

Groeps- en maatwerktrainingen

Wilt u met een grotere groep uit de organisatie een training volgen of is er behoefte naar een training afgestemd op uw werkprocessen en omgeving? Bekijk dan via de meer informatie knop wat Esri Nederland voor uw organisatie kan betekenen.

Meer informatie

Opleidingen

Naast trainingen biedt Esri Nederland ook opleidingen aan. Bekijk via de meer informatie knop welke opleidingen er worden aangeboden.

Meer informatie

Locaties van de leervormen

Esri Nederland biedt naast verschillende leervormen ook keus in de locatie waar de training gevolgd kan worden. De beschrijving van de drie type locaties vindt u onder de ‘meer informatie’ knop.

Meer informatie

Meer leervormen

Wilt u meer informatie over onderstaande leervormen, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via +31 10 217 07 28.

Training on the job
Workshop
Masterclass

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.