Opleidingen

Een opleiding volgen zorgt voor de rode draad in uw leerplan.

Bij Esri Nederland streven we ernaar om onze klanten succesvol te maken met ArcGIS. Dit doen we op zowel een strategisch als operationeel niveau om u of uw medewerkers naar het volgende niveau te helpen.

Esri GIS Professional Programma

Het is tijd om het roer om te gooien. Uw organisatie heeft een GIS professional nodig die begrijpt hoe de GIS (location intelligence) vernieuwde inzichten kan geven aan de organisatiedoelstelling. Die rol wilt u gaan bekleden, maar u mist nog wat handvaten. Herkent u zichzelf hierin? Dan is deze opleiding iets voor u. We plannen een intakegesprek met elke potentiële deelnemer om te kijken of dit programma wel echt bij u past.

Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Meer informatie
ArcGIS Vakopleiding

De ArcGIS Vakopleiding richt zich op het inzetten van ArcGIS in de organisatie. De opleiding is zo ingericht dat jij aan het einde weet welke mogelijkheden ArcGIS te bieden heeft en hoe je deze inzet. Hiermee ben je niet alleen zelf bekwaam en op de hoogte van alle mogelijkheden, maar heeft de organisatie er ook iemand bij die de skills heeft om ArcGIS optimaal te gaan gebruiken.

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer informatie
Voorbereiding op uw certificering

Wilt u uw certificering behalen, maar heeft u graag ondersteuning van een gecertificeerde Esri Nederland docent? Dan is dit traject iets voor u. Samen met een docent bereid u u voor op certificering, en krijgt u docent tot een oefencomputer, een grote hoeveelheid aan data en trainingen en kunt u alle vragen stellen aan een docent. 

Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Meer informatie

Meer informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kan ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.