Locaties van de leervormen

Esri Nederland biedt naast verschillende leervormen ook keus in de locatie waar de training gevolgd kan worden. Hieronder vindt u de beschrijving van de drie type locaties.

1. Virtuele trainingen
U kunt een virtuele training volgen op twee manieren:

 1. Virtueel klassikale training: dit is een reguliere klassikale training, waarbij de docent u de gehele training virtueel begeleidt. U krijgt een virtueel systeem tot uw beschikking waarmee u de gehele training kunt volgen en oefeningen kunt maken. Meer informatie over de leervorm klassikaal.
 2. Virtuele op eigen tempo: dit is een training die u op uw eigen tempo kunt volgen tijdens een geplande op eigen tempo-week. De docent is gedurende uw hele training beschikbaar voor vragen en het geven van toelichting. U krijgt een virtueel systeem tot uw beschikking waarmee u de gehele training kunt volgen en oefeningen kunt maken. Meer informatie over de leervorm op eigen tempo.

Wat heeft u nodig om een virtuele training te kunnen volgen?

  • Een computer met een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (bijvoorbeeld Chrome of Firefox)
  • Een tweede scherm (of tablet)
  • Een microfoon (denk aan: de ingebouwde microfoon in uw laptop of een headset)
  • Optioneel: een camera

2. Bij Esri Nederland op locatie in Rotterdam of Zwolle
U volgt een training bij Esri Nederland op locatie, in onze lokalen in Rotterdam of Zwolle. U kunt zowel klassikale trainingen als op eigen tempo trainingen volgen op deze locaties.

 

3. Een training bij u op locatie
Wij kunnen ook trainingen verzorgen bij u op locatie. Neem hiervoor met ons contact op voor de mogelijkheden van een groeps/maatwerktraining.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kan ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.