Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder als u het even niet weet. Wellicht staat uw vraag al tussen de veelgestelde vragen en kunt u hier uw antwoord vinden. Zo niet, schroom niet om contact met ons op te nemen.

 • Esri Nederland biedt de mogelijkheid voor het volgen van een virtueel klassikale of virtuele op-eigen-tempo-training. Zo kunt u trainingen die normaal in onze lokalen worden gegeven volgen vanaf uw eigen werkplek. In het virtuele klaslokaal komen alle cursisten tezamen om de training te volgen. Tevens is er ook zoals gewoonlijk een docent aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

  Daarnaast hebben we ook trainingen in de vorm van ‘distance learning‘. Dit zijn trainingen die u waar en wanneer u wilt kunt volgen. U bent bij deze leervorm dan ook niet bij ons op locatie.

 • Afhankelijk van de door u gekozen locatie, vinden trainingen virtueel of in de lokalen op één van onze kantoren (Rotterdam of Zwolle) plaats. Indien u een training op locatie volgt is er vanaf 09:00 uur ontvangst en om 09:30 uur start de training. Gedurende de dag heeft u een vaste docent die uw vragen beantwoord en tussen de middag zal er een lunch klaar staan, waarna u ’s middags uw training zal vervolgen.

  Bij een virtuele training zijn de tijden en de begeleiding hetzelfde, echter is de lunch niet inbegrepen.

  Heeft u gekozen voor de trainingsvorm ‘distance learning’ dan neemt een medewerker van Esri Nederland met u contact op over uw startdatum. U heeft daarna 1, 2 of 3 weken de tijd om de training te voltooien. Meer informatie over ‘distance learning’ vindt u hier.

 • Doorgaans zijn de trainingen met Nederlands lesmateriaal en worden gegeven door een Nederlandse docent. Indien het materiaal Engelstalig is, wordt u altijd geholpen door de docent en wordt dit op de website vermeld bij de training.

  Groepstrainingen kunnen op aanvraag in het Engels worden gegeven.

 • Op onze website staan de diverse op eigen tempo-weken vermeld, u kunt deze terugvinden op de pagina leervormen – op eigen tempo.

  Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data. Door op de gewenste datum te klikken komt u op de inschrijfpagina.

  Het lesmateriaal wordt digitaal ter beschikking gesteld; u werkt met een headset. Tijdens de op eigen tempo-week is er een docent aanwezig, die als u vragen heeft, deze één op één met u kan doornemen.

  Bijkomend voordeel van een training op eigen tempo is dat u zelf kiest op welke dagen van de week u komt. De dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn.

 • Ontvangst bij Esri Nederland is tussen 09.00u en 09.30u. U heeft dan tijd voor een kopje koffie of thee voordat uw training start om 09.30u. De lesdag duurt tot 16.15u – 16.30u. Tussen de middag wordt er een lunch geserveerd. Met een dieet proberen wij rekening te houden, als dit van tevoren aangegeven wordt. De routebeschrijving naar onze locatie in Rotterdam of Zwolle vindt u in de bijlage van de bevestiging en herinnering.

  Bij een virtuele training zijn de tijden en de begeleiding hetzelfde, echter is de lunch niet inbegrepen.

 • Het lesmateriaal is digitaal, op de eerste lesdag ontvangt de deelnemer toegang tot onze online leeromgeving. U kunt een jaar lang bij het materiaal. Daarna kan op verzoek de toegang tot het lesmateriaal verlengd worden.

 • Trainingen kunnen plaatsvinden in verschillende leervormen (klassikaal, op eigen tempo, distance) en op verschillende locaties (bij Esri of virtueel).

  Distance learning is een leervorm waarbij uzelf kunt bepalen waar en wanneer u de training volgt. U krijgt een X aantal weken toegang tot de training en bent niet gebonden aan tijden die gesteld worden door Esri Nederland.

  Bij het volgen van een virtuele training (locatie) kunt u kiezen uit twee leervormen:

  1. Klassikaal
  2. Op eigen tempo

  Deze trainingen kennen gezette tijden waarbij er een docent voor u klaar zit om uw vragen te beantwoorden. Ook bij virtuele trainingen kiest u zelf de plek waar u de training wilt volgen.

 • Onderaan de pagina van de desbetreffende training vindt u een inschrijfblok. Iedere training kent 1 of meerdere leervomen. Deze worden gedefineerd in het inschrijfblok door middel van verschillende koppen: klassikaal, op eigen tempo en/of distance learning.

  Allereerst klikt u op de door u gewenste leervorm. U ziet nu de beschikbare data van de training in deze leervorm*. Door op een datum te klikken, krijgt u een formulier te zien. Vul dit formulier in en druk op verstuur. Een medewerker van Esri Nederland neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  *Heeft u gekozen voor distance learning, dan geeft u in het opmerkingenveld zelf uw gewenste startdatum op.

 • Helaas is het niet mogelijk om het STAP-budget in te zetten voor de trainingen en opleidingen van Esri Nederland.

 • Ja, dat kan. Geef dit door via opleidingen@esri.nl zodat we de docent op de hoogte kunnen stellen. Het is wel zo dat uw vervanger aan dezelfde training deelneemt als u oorspronkelijk van plan was.

 • Nee, dat hoeft niet! Met een dieet proberen wij rekening te houden, als dit van tevoren aangegeven wordt.

 • Vindt u het lastig om te bepalen welke training voor u geschikt is? Dan zouden we u willen adviseren om het adviesformulier in te vullen. Na het invullen van het formulier, ontvangt u binnen 3 werkdagen een trainingsadvies.

  Indien u liever geen formulier invult, kunt u ons ook bereiken via +31 (0)10 217 07 00.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.