Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder als u het even niet weet. Wellicht staat uw vraag al tussen de meestgestelde vragen en kunt u hier uw antwoord vinden. Zo niet, schroom niet om contact met ons op te nemen.

 • Trainingen die worden gegeven in de periode van geadviseerd thuiswerken door het RIVM, zullen verplaatst worden of virtueel worden gegeven. Hierover zullen wij in de komende periode contact met u opnemen.

  Alle trainingen op eigen tempo zullen voor als nog doorgaan. Nu zullen deze niet plaatsvinden in een leslokaal van Esri Nederland, maar in een virtueel leslokaal. Zodat u vanuit huis de training kunt volgen. Ook zal er een docent virtueel aanwezig zijn.

  Een aantal klassikale trainingen zullen ook in een virtueel lokaal worden gegeven. U kunt deze trainingen vinden door in het zoekfilter: virtueel aan te vinken of op deze pagina te kijken.

 • Onze lokalen in Rotterdam en Zwolle zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. We willen u vragen ook de richtlijnen te volgen. Routebeschrijving naar onze locaties: Rotterdam en Zwolle. In Rotterdam is op dit moment ingang B van het groothandelsgebouw gesloten, dus graag via ingang A het gebouw betreden. Vanuit de centrale hal kunt u met de lift of trap naar de 2e verdieping en vervolgens via de binnengalerij naar ingang B.

 • Op dit moment volgen wij de richtlijnen van het RIVM en bieden wij onze trainingen grotendeels virtueel aan. Wij hopen in het najaar weer op locatie in Rotterdam en Zwolle meer trainingen te kunnen verzorgen. Het kan echter zijn dat, op het moment van de training, de richtlijnen ons toch noodzaken de training alsnog virtueel aan te bieden. Hier wordt u tijdig over geïnformeerd.

 • Afhankelijk van de door u gekozen trainingsvorm, vinden trainingen virtueel of in de lokalen* op één van onze kantoren (Rotterdam of Zwolle) plaats. Indien u een training op locatie volgt is er vanaf 09:00 uur ontvangst en om 09:30 uur start de training. Gedurende de dag heeft u een vaste docent die uw vragen beantwoord en tussen de middag zal er een lunch klaar staan, waarna u ’s middags uw training zal vervolgen.

  Bij een virtuele training zijn de tijden en de begeleiding hetzelfde, echter is de lunch niet inbegrepen.

   

  *De lokalen zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

 • Doorgaans zijn de trainingen met Nederlands lesmateriaal en worden gegeven door een Nederlandse docent. Indien het materiaal Engelstalig is, wordt u altijd geholpen door de docent en wordt dit op de website vermeld bij de training.

  Groepstrainingen kunnen op aanvraag in het Engels worden gegeven.

 • Op onze website staan de diverse e-learning (op-eigen-tempo) weken vermeld, u kunt deze terugvinden op de pagina leervormen – op eigen tempo.

  Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data. Door op de gewenste datum te klikken komt u op de inschrijfpagina.

  Het lesmateriaal wordt digitaal ter beschikking gesteld; u werkt met een headset. Tijdens de E-learning week is er een docent aanwezig, die als u vragen heeft, deze één op één met u kan doornemen.

  Bijkomend voordeel van een training op eigen tempo (e-learning) is dat u zelf kiest op welke dagen van de week u komt. De dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn.

 • Ontvangst bij Esri Nederland is tussen 09.00u en 09.30u. U heeft dan tijd voor een kopje koffie of thee voordat uw training start om 09.30u. De lesdag duurt tot 16.15u – 16.30u. Tussen de middag wordt er een lunch geserveerd. Met een dieet proberen wij rekening te houden, als dit van tevoren aangegeven wordt. De routebeschrijving naar onze locatie in Rotterdam of Zwolle vindt u in de bijlage van de bevestiging en herinnering.

  Bij een virtuele training zijn de tijden en de begeleiding hetzelfde, echter is de lunch niet inbegrepen.

 • Het lesmateriaal is digitaal, op de eerste lesdag ontvangt de deelnemer toegang tot onze online leeromgeving. U kunt een jaar lang bij het materiaal. Daarna kan op verzoek de toegang tot het lesmateriaal verlengd worden.

 • U kunt u op de pagina van de gewenste training inschrijven door in het blok beschikbare data te klikken op een datum en het achterliggende formulier in te vullen. U ontvangt een bevestiging na inschrijving. Indien er geen data in het blok staat kunt u via het vragen formulier contact op te nemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 • Ja, dat kan. Geef dit door via opleidingen@esri.nl zodat we de docent op de hoogte kunnen stellen. Het is wel zo dat uw vervanger aan dezelfde training deelneemt als u oorspronkelijk van plan was.

 • Nee, dat hoeft niet! Met een dieet proberen wij rekening te houden, als dit van tevoren aangegeven wordt.

 • Heeft u geen idee welke training het best zou aansluiten bij uw leerdoelen? Dan zouden we u willen adviseren om het hulpformulier in te vullen. Na het versturen van de mail ontvangt u binnen 3 werkdagen een trainingsadvies.

  Indien u liever geen formulier invult, kunt u ons ook bellen via +31 (0)10 217 07 00.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.