Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder als u het even niet weet. Wellicht staat uw vraag al tussen de veelgestelde vragen en kunt u hier uw antwoord vinden. Zo niet, schroom niet om contact met ons op te nemen.

 • Twijfelt u om bij ons op locatie een training te volgen (zie vraag 2), dan snappen wij dat volledig. Om die reden bieden wij u dan ook een virtuele mogelijkheid aan.

  Zo kunt u trainingen die normaal in onze lokalen worden gegeven (klassikale trainingen en trainingen op eigen tempo) nu ook virtueel volgen. Er wordt een virtueel klaslokaal gemaakt waarin u allen tezamen komt om de training te volgen. Tevens is er ook zoals gewoonlijk een docent aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

  Daarnaast hebben we ook trainingen in de vorm van ‘distance learning‘. Dit zijn trainingen die u waar en wanneer u wilt kunt volgen. U bent bij deze leervorm dan ook niet bij ons op locatie.

 • Om ons kantoor voor iedereen veilig te houden willen wij u graag informeren over een aantal richtlijnen die van toepassing zijn bij een bezoek 

  • In alle gevallen geldt dat u alleen ons kantoor mag bezoeken als u 100% klachtenvrij bent. Heeft u in uw directe omgeving mensen met klachten? Dan verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen zodat wij de afspraak kunnen verzetten naar een later moment of er een virtuele training van kunnen maken.  
  • Een training vindt plaats in een gereserveerd opleidingslokaal. Al onze opleidingslokalen hebben een aangepaste capaciteit zodat er te allen tijde rekening gehouden kan worden met 1,5 meter afstand.  
  • Op locatie hanteren wij looproutes en houd rekening met elkaar bij het in- en uitgaan van een opleidingslokaal en/of de toiletten. 
  • U kunt natuurlijk bij uw bezoek rekenen op een kopje koffie en/of thee. Wel willen u vragen om niet met meer dan 1 persoon tegelijk in de keuken te komen. Ook dit staat aangegeven op de vloer.  

  En daarnaast willen wij u nog wijzen op de algemene hygiënemaatregelen.  

  • Wij vragen u om altijd 1,5 meter afstand te houden van elkaar. 
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog 
  • Was regelmatig uw handen.  
  • Gebruik papieren zakdoekjes 
  • Schud geen handen.  

  Alvast bedankt voor uw begrip en we kijken uit naar uw komst! Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen via opleidingen@esri.nl.

 • Esri Nederland houdt zich strikt aan de regels van het RIVM. Indien u voor een training op locatie heeft gekozen kunt u dus verzekerd zijn van een veilige leeromgeving. Indien u het er niet op wilt wagen kunt u ook virtueel de training volgen. Meer informatie over de virtuele training kunt u hier vinden. 

 • Afhankelijk van de door u gekozen trainingsvorm, vinden trainingen virtueel of in de lokalen* op één van onze kantoren (Rotterdam of Zwolle) plaats. Indien u een training op locatie volgt is er vanaf 09:00 uur ontvangst en om 09:30 uur start de training. Gedurende de dag heeft u een vaste docent die uw vragen beantwoord en tussen de middag zal er een lunch klaar staan, waarna u ’s middags uw training zal vervolgen.

  Bij een virtuele training zijn de tijden en de begeleiding hetzelfde, echter is de lunch niet inbegrepen.

  *De lokalen zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Heeft u gekozen voor de trainingsvorm ‘distance learning’ dan neemt een medewerker van Esri Nederland met u contact op over uw startdatum. U heeft daarna 1, 2 of 3 weken de tijd om de training te voltooien. Meer informatie over ‘distance learning’ vindt u hier. 

 • Doorgaans zijn de trainingen met Nederlands lesmateriaal en worden gegeven door een Nederlandse docent. Indien het materiaal Engelstalig is, wordt u altijd geholpen door de docent en wordt dit op de website vermeld bij de training.

  Groepstrainingen kunnen op aanvraag in het Engels worden gegeven.

 • Op onze website staan de diverse op eigen tempo-weken vermeld, u kunt deze terugvinden op de pagina leervormen – op eigen tempo.

  Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data. Door op de gewenste datum te klikken komt u op de inschrijfpagina.

  Het lesmateriaal wordt digitaal ter beschikking gesteld; u werkt met een headset. Tijdens de op eigen tempo-week is er een docent aanwezig, die als u vragen heeft, deze één op één met u kan doornemen.

  Bijkomend voordeel van een training op eigen tempo is dat u zelf kiest op welke dagen van de week u komt. De dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn.

 • Ontvangst bij Esri Nederland is tussen 09.00u en 09.30u. U heeft dan tijd voor een kopje koffie of thee voordat uw training start om 09.30u. De lesdag duurt tot 16.15u – 16.30u. Tussen de middag wordt er een lunch geserveerd. Met een dieet proberen wij rekening te houden, als dit van tevoren aangegeven wordt. De routebeschrijving naar onze locatie in Rotterdam of Zwolle vindt u in de bijlage van de bevestiging en herinnering.

  Bij een virtuele training zijn de tijden en de begeleiding hetzelfde, echter is de lunch niet inbegrepen.

 • Het lesmateriaal is digitaal, op de eerste lesdag ontvangt de deelnemer toegang tot onze online leeromgeving. U kunt een jaar lang bij het materiaal. Daarna kan op verzoek de toegang tot het lesmateriaal verlengd worden.

 • Distance learning is een leervorm waarbij uzelf kunt bepalen waar en wanneer u de training volgt. U krijgt een X aantal weken toegang tot de training en bent niet gebonden aan tijden die gesteld worden door Esri Nederland.

  Bij het volgen van een virtuele training kunt u kiezen uit twee varianten:
  1. Klassikaal
  2. Op eigen tempo
  Deze trainingen kennen gezette tijden waarbij er een docent voor u klaar zit om uw vragen te beantwoorden. Ook bij virtuele trainingsvormen kiest u zelf de plek waar u de training wilt volgen.

   

   

 • Onderaan de pagina van de desbetreffende training vindt u een inschrijfblok. Iedere training kent 1 of meerdere leervomen. Deze worden gedefineerd in het inschrijfblok door middel van verschillende koppen: klassikaal, op eigen tempo en/of distance learning.

  Allereerst klikt u op de door u gewenste leervorm. U ziet nu de beschikbare data van de training in deze leervorm*. Door op een datum te klikken, krijgt u een formulier te zien. Vul dit formulier in en druk op verstuur. Een medewerker van Esri Nederland neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  *Heeft u gekozen voor distance learning, dan geeft u in het opmerkingenveld zelf uw gewenste startdatum op.

 • Ja, dat kan. Geef dit door via opleidingen@esri.nl zodat we de docent op de hoogte kunnen stellen. Het is wel zo dat uw vervanger aan dezelfde training deelneemt als u oorspronkelijk van plan was.

 • Nee, dat hoeft niet! Met een dieet proberen wij rekening te houden, als dit van tevoren aangegeven wordt.

 • Vindt u het lastig om te bepalen welke training voor u geschikt is? Dan zouden we u willen adviseren om het adviesformulier in te vullen. Na het invullen van het formulier, ontvangt u binnen 3 werkdagen een trainingsadvies.

  Indien u liever geen formulier invult, kunt u ons ook bereiken via +31 (0)10 217 07 00.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.