Masterclass Architectuur & GIS

Investering

Deze masterclass vindt plaats op 24,25 en 30 november en vraagt een investering van €2500,- excl. BTW.

Snel naar

Architectuur denken biedt een goede leidraad om veranderingen te kunnen sturen en geo-informatie te laten aansluiten op de businessprocessen.

Bent u erbij op 24,25 en 30 november?

Steeds meer businessprocessen kennen een geo-component. Geo-informatie wordt steeds meer integraal onderdeel van de totale informatievoorziening. Tegelijkertijd gaan de technische ontwikkelingen snel. Om de kracht van een Web GIS te benutten en mee te bewegen met de totale informatievoorziening moeten architectuurkeuzes worden gemaakt. In deze masterclass worden relevante architectuurprincipes geïntroduceerd en in een Web GIS-context geplaatst. Voorop staat het praktisch toepassen van architectuur-denken vanuit een theoretische basis.

De masterclass bestaat uit 3 blokken

  • Algemene architectuurprincipes
  • Architectuur toegepast in een geo-omgeving
  • Tips en energie om architectuur in te zetten binnen de organisatie.

Docenten

De masterclass kent een combinatie van theorie en praktijk en is interactief van karakter. De masterclass wordt georganiseerd door Esri Nederland en wordt mede ingevuld door vele ervaren sprekers uit het bedrijfsleven en overheid. Alle sprekers zijn al jaren actief op dit vlak en hebben hun sporen daarin verdiend. Door op de onderstaande link te klikken leest u wie er komen spreken tijdens de masterclass en wat hun achtergrond is.

Deze masterclass duurt drie dagen.

Vereiste voorkennis

Voor deze masterclass is er geen vereiste voorkennis.

Wilt u inschrijven voor deze training? Kies onderstaand de datum met locatie en schrijf u vervolgens in.

Deze masterclass vindt plaats op 24,25 en 30 november.