Abonnementen

Laat geen kans onbenut

Wilt u uw medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit bieden als het gaat om trainingen volgen? Het ‘opleidingenabonnement’ bestaat uit verschillende elementen om al uw medewerkers op te leiden. Een medewerker kiest hierin zelf een vorm die aansluit op zijn behoefte. De verschillende leervormen zijn: op eigen tempo, klassikaal met een docent (ook virtueel), distance learning of laat een docent langskomen bij u op kantoor. Het opleidingenabonnement geeft de vrijheid om zelf de inhoud en vorm te kiezen die bij de medewerker én de organisatie past.
Benieuwd naar de vier voordelen van een opleidingsabonnement? Klik dan op onderstaande button.
Bekijk de vier voordelen

Type abonnementen

Persoonlijk opleidingenabonnement

Wilt u of uw collega zich in het komende jaar meer specialiseren of de verbreding opzoeken? Dan is een persoonlijk abonnement de uitkomst. Voor een jaarlijks vast bedrag kunt u meerdere trainingen volgen in een op eigen tempo week en kunt u zelfstandig aan de slag thuis.  

Organisatie opleidingenabonnement

Hecht u ook veel waarde aan goed opgeleide en vaardige medewerkers? Dan biedt een organisatie opleidingenabonnement uitkomst. Voor een jaarlijks vast bedrag kunt u meerdere medewerkers met verschillende opleidingsbehoeften voorzien van de juiste kennis en kunde. De invulling van het abonnement wordt in overleg samengesteld. Hierbij wordt gekeken naar:

  • Het aantal deelnemende medewerkers
  • Toegang tot leren op eigen tempo
  • Mogelijke klassikale trainingen
  • Groeps- en maatwerktrainingen
  • Training-on-the-job
  • Nazorg door de betrokken vaste docent

 

Het organisatie opleidingenabonnement biedt zo maximale/volledige flexibiliteit voor uw medewerkers en geeft u vooraf inzicht in de investering.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.