Opleidingen events

Masterclass Geo-Informatievoorziening in uw organisatie

Bent u erbij op 3,4 en 9 november?

In deze masterclass krijgt u inzicht in de samenhang tussen de ontwikkeling van de informatiesamenleving en de te realiseren toegevoegde waarde van (geografische) informatie.  Leert u naar geo-informatievoorziening te kijken vanuit het perspectief van interne en externe klanten en daar ook naar te handelen. En nog veel meer.

Los de uitdagingen van vandaag en morgen op door optimaal gebruik te maken van de snel veranderende informatievoorziening in uw organisatie.

Masterclass Data & Science

Bent u erbij op 11 en 12 november?

Bent u als GIS-professional nieuwsgierig naar hoe u GIS kunt inzetten in data science-vraagstukken én hoe deze data disciplines elkaar kunnen versterken? Volg dan deze masterclass!

Steeds meer GIS-professionals ontdekken dat de data disciplines data science en GIS soms op het snijvlak van elkaar zitten. Data science maakt het mogelijk om voorspellingen te doen en toekomstscenario’s te visualiseren op basis van bekende data. Locatie-analyse via een GIS wordt hierin niet altijd meegenomen, terwijl dit juist kansen biedt.

Masterclass Architectuur & GIS

Bent u erbij op 24,25 en 30 november?

Steeds meer businessprocessen kennen een geo-component. Geo-informatie wordt steeds meer integraal onderdeel van de totale informatievoorziening. Tegelijkertijd gaan de technische ontwikkelingen snel. Om de kracht van een Web GIS te benutten en mee te bewegen met de totale informatievoorziening moeten architectuurkeuzes worden gemaakt. In deze masterclass worden relevante architectuurprincipes geïntroduceerd en in een Web GIS-context geplaatst. Voorop staat het praktisch toepassen van architectuur-denken vanuit een theoretische basis.