Distance learning

Distance learning is een leervorm die het mogelijk maakt waar en wanneer de door u gekozen training te volgen. Zo kunt u zelf de ideale balans creëren tussen werk, privé en ontwikkeling.

Is deze leervorm voor mij geschikt?
Bent u iemand die graag zelf zijn/haar eigen studieplan maakt en het eerst uitzoekt voor er een vraag wordt gesteld? Dan is distance learning iets voor u. De trainingsvorm vraagt een zelfstandige aanpak. Zo bepaalt u zelf uw tijden en kunt u ook besluiten midden in de nacht nog een training te volgen. Distance learning is zo samengesteld dat u uw training kunt opdelen in verschillende blokken, zodat u voor uzelf de ideale balans kunt creëren.

Wat mag ik verwachten van distance learning?

 • Toegang tot de training
  Afhankelijk van de door u gekozen training heeft u 1, 2 of 3 weken toegang tot de training. Gedurende deze periode kunt u 24 uur per dag de training opstarten en weer afsluiten.
 • Werkwijze
  U volgt de training door het materiaal te bestuderen en de video’s te bekijken met extra uitleg van een docent. De oefeningen voert u uit in uw eigen virtuele systeem waarin alle benodigde software is opgenomen. U heeft dus alle benodigde zaken virtueel tot uw beschikking.
 • Vragen stellen
  U kunt vragen stellen per mail aan de docenten van Esri Nederland. Vragen per mail zullen binnen 1 werkdag worden beantwoord.

Wat heeft u nodig voor deze training?

 • Een computer met een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
 • Een actuele internetbrowser (bijvoorbeeld Chrome of Firefox)

Aangeboden distance learning trainingen

Bekijk hieronder de trainingen die worden gegeven in de leervorm distance learning. Staat de training die u wilt volgen hier niet tussen? Neem dan contact op via opleidingen@esri.nl voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kan ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.