Distance learning

Distance learning is een leervorm die het mogelijk maakt waar en wanneer de door u gekozen training te volgen. Zo kunt u zelf de ideale balans creëren tussen werk, privé en ontwikkeling.

Bekijk het aanbod
 • Bent u iemand die graag zelf zijn/haar eigen studieplan maakt en het eerst uitzoekt voor er een vraag wordt gesteld? Dan is distance learning iets voor u. De trainingsvorm vraagt een zelfstandige aanpak. Zo bepaalt u zelf uw tijden en kunt u ook besluiten midden in de nacht nog een training te volgen. Distance learning is zo samengesteld dat u uw training kunt opdelen in verschillende blokken, zodat u voor uzelf de ideale balans kunt creëren.

 • Toegang tot de training
  Afhankelijk van de door u gekozen training heeft u 1, 2 of 3 weken toegang tot de training. Gedurende deze periode kunt u 24 uur per dag de training opstarten en weer afsluiten.

  • Bij een halve dag training krijgt u 4 dagen (5 uur) toegang
  • Bij een ééndaagse training krijgt u 7 dagen (10 uur) toegang
  • Bij een tweedaagse training krijgt u 14 dagen (20 uur) toegang
  • Bij een driedaagse training krijgt u 21 dagen (30 uur) toegang

  Bijvoorbeeld: Volgt u bijvoorbeeld de driedaagse training ‘Gebruik van ArcGIS Pro’, dan heeft u 21 dagen de tijd om de training af te ronden. In die 21 dagen kunt u 30uur gebruik maken van de virtuele machine. Gemiddeld zien we dat deelnemers ongeveer 20uur nodig hebben om de training af te ronden. U heeft dus ruim de tijd om uw training, wanneer het uitkomt af te ronden

  Werkwijze
  U volgt de training door het materiaal te bestuderen en de video’s te bekijken met extra uitleg van een docent. De oefeningen voert u uit in uw eigen virtuele systeem waarin alle benodigde software is opgenomen. U heeft dus alle benodigde zaken virtueel tot uw beschikking.

  Vragen stellen
  U kunt vragen stellen per mail aan de docenten van Esri Nederland. Vragen per mail zullen binnen 1 werkdag worden beantwoord.

  • Een computer met een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (bijvoorbeeld Chrome of Firefox)
  • Bij voorkeur een tweede scherm (of tablet)

Ervaring onze cursisten

Benieuwd naar de ervaring van de docent over de komst van distance learning? Lees dan de blog: Distance learning: ArcGIS-kennis opdoen waar en wanneer je wilt.

Aangeboden distance learning trainingen

Bekijk hieronder een aantal trainingen die worden gegeven in de leervorm distance learning. Voor het volledige overzicht klik hier. Staat de training die u wilt volgen hier niet tussen? Neem dan contact op via opleidingen@esri.nl voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kan ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.