Certificering

Word gecertificeerd GIS-professional

Het certificeringsprogramma van Esri erkent gekwalificeerde individuen die kundig zijn in het gebruik van Esri-technologie. Het geeft gekwalificeerde ArcGIS-gebruikers de erkenning die zij verdienen. Alle professionele GIS-gebruikers, consultants en andere geïnteresseerden kunnen deelnemen aan het technische certificeringsprogramma van Esri.

Esri Technical Certification-examens valideren expertise in drie domeinen: Desktop, Enterprise en Specialty.
Waarbij er onderscheid wordt gemaakt naar drie niveaus: Foundation, Associate en Professional. Bekijk hier welke certificeringen u kunt behalen. 

Benieuwd wie in uw netwerk al Esri gecertificeerd is? Bekijk hier de volledige lijst. 

Bereid u voor op uw certificering

Heeft u behoefte aan een leerplan voor het behalen van uw certificering? Bij Esri Nederland hebben we alle informatie en benodigdheden voor de certificering voor u gebundeld. Samen met een docent doorloopt u de benodigde stappen en wordt het plan afgestemd op uw kennis en behoeften.

Tijdens het voorbereidingstraject krijgt u toegang tot een computer met daarop alle benodigde software én licenties, een docent en de trainingen die benodigd zijn voor het behalen van het certificaat. Meer weten? Bekijk dan hier de volledige opleiding of neem contact met ons op via opleidingen@esri.nl.

Ontdek waarom onze partners hun medewerkers laat certificeren

Robert Buis, Competence Lead Geoinformatie bij Atos Nederland, deelt wat de groeiende vraag naar geo-informatieproducten voor organisaties in de consultancybranche betekent. En waarom ze met een Esri Certificering in topvorm zijn voor aanbestedingen. Lees hier het artikel.

 

Dave Laurier bij Tensing legt in de video uit waarom zij hebben gekozen om hun medewerkers te laten certificeren en wat een certificaat van Esri voor hen betekent.

Voor consultants
  • Helpt bij het behalen van een concurrentievoordeel door gebruik te maken van de certificeringsreferenties
  • Toont uw skills en kennis op het gebied van het ArcGIS-software
  • Onderscheid uzelf van andere consultants
Voor uzelf
  • Onderscheid uzelf in een competitieve arbeidsmarkt
  • Laat uw toegevoegde waarde aan de organisatie zien
  • Toon uw persoonlijke ontwikkeling
Voor uw organisatie
  • Zorgt ervoor dat de GIS-skills en kennis van uw medewerkers op topniveau zijn
  • Maximaliseert de investering in ArcGIS-software door ervoor te zorgen dat de werknemers de kennis hebben om de producten van Esri optimaal te gebruiken

Certificering door de ogen van een docent

Wybren Raap, zelf meermaals gecertificeerd bij Esri Inc. vertelt zijn visie op het behalen van een Esri-certificaat.

“Ook als je gespecialiseerd bent in een van de hierboven genoemde gebieden, vergt het behalen van het certificaat enige voorbereiding en zoals ik al eerder aangaf is alles weten in het GIS onmogelijk.”

Lees hier de blog

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kunt ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.