Groeps- en maatwerktrainingen

Wilt u met een grotere groep uit de organisatie een training volgen of is er behoefte naar een training afgestemd op uw werkprocessen en omgeving? Neem dan contact met ons op. Gezamelijk bepalen we dan de leervorm en trainingsbehoefte die het best bij uw organisatie aansluit.

Wat is er mogelijk?

  • Groepstrainingen: een standaard training uit ons aanbod, maar dan alleen voor uw organisatie. Hierdoor is er meer aandacht voor uw processen en organisatiegerichte vragen.
  • Maatwerktrainingen: een training op maat gemaakt (op basis van ons standaard aanbod), met aanpassingen om de training nog beter te laten aansluiten bij uw werkprocessen. Denk bijvoorbeeld een cases of opdrachten met uw eigen data. Onze docenten denken graag met u mee wat er mogelijk is en wat zo goed mogelijk aansluiten bij uw leerdoelen.

Afstemming op leerbehoefte

Naast de trainingsinhoud, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende leervormen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een klassikale training en een distance learning traject (waar u zelfstandig door het materiaal werkt), met een terugkomdag met uw vaste docent.  Ook kunnen we virtueel en fysiek met elkaar combineren, zodat u de voordelen van beide vormen kunt ervaren.

Door verschillende leervormen voor uw medewerkers aan te bieden heeft iedere medewerker de mogelijkheid om te kiezen voor een leermethode die het best bij hem of haar past. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees hier de ervaring van waterschap Limburg tijdens de migratie van ArcMap naar ArcGIS Pro.

Video’s on demand

Naast de trainingen op maat, kunnen wij hierbij ook video’s on demand leveren. Een docent kan in overleg met u als klant een aantal korte instructie video’s maken, bijvoorbeeld voor de incidentele gebruikers waarvoor een training net wat teveel tijdsinvestering vraagt. Deze instructie video’s duren kort (tussen de vijf a tien minuten) en maken gebruik van GIS data die herkenbaar is voor uw gebruikers. De video’s zijn dan ook complementair aan een Esri Nederland training en kunnen als extra dienst afgenomen worden.

ArcGIS Pro-migratie van Pidpa

Pidpa maakt intensief gebruik van de GIS-technologie van Esri, voor het beheer van het drinkwater- en rioleringsnet in de provincie Antwerpen. In het GIS2020-project werd onlangs weer een sprong vooruit gemaakt, door de roll-out van ArcGIS Pro en het Utility Network. Hierbij was er veel aandacht voor opleiding en begeleiding van een brede groep gebruikers, waarover we in deze presentatie graag meer vertellen.

Bekijk de aanpak van Pidpa

Meer informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact op

Heeft u niet zoveel met formulieren? U kan ook via onderstaande manieren contact met ons opnemen.