Opleidingen events

Wij brengen graag onder de aandacht bij u:

Masterclass Geo-Informatievoorziening in uw organisatie

Los de uitdagingen van vandaag en morgen op door optimaal gebruik te maken van de snel veranderende informatievoorziening in uw organisatie. Ontdek hoe uw organisatie de kracht van geografie en de potentie van geografische informatie optimaal kan toepassen. U verkrijgt in deze masterclass inzicht in de samenhang tussen de ontwikkeling van de informatiesamenleving en de te realiseren toegevoegde waarde van (geografische) informatie.  In de masterclass leert u naar geo-informatievoorziening te kijken vanuit het perspectief van interne en externe klanten en daar ook naar te handelen. U leert de principes van de benodigde vaardigheden om de verandering van de informatievoorziening direct en adequaat aan te pakken.

Bent u erbij op 1 mei?

Esri GIS Professional Programma

Wilt u meer dan een training of een leerpad met technische trainingen volgen? Wilt u de verdieping opzoeken, met een combinatie van technische trainingen, masterclasses en soft skils? Dan is het Esri GIS Professional Programma wat voor u of uw organisatie.

Dit programma is een parttime opleiding, waarin u in negen maanden opgeleid tot een breed georiënteerde GIS-professional.

Lees meer over het Esri GIS Professional Programma