Vectoranalyses met ArcGIS Pro

Investering

Deze training duurt 1 dag en vraagt een investering van €595,- excl. BTW.

Snel naar

In deze training gaat u aan de slag met vectoranalyses in ArcGIS Pro op het niveau van GIS-professionals.

In deze training leert u het geografische analyseproces te doorgronden en uit te voeren. U maakt kennis met verschillende vectoranalysetools zoals buffer, intersect, union en integrate. Naast de technische analysevaardigheden is er aandacht voor data preparatie. Ook het belang van het combineren van verschillende tools om geografische vraagstukken op te lossen komt aan de orde. Naast traditionele oefeningen wordt er ook gebruik gemaakt van cases, om op een creatieve manier analyses uit te voeren. Na deze training kunt u zelfstandig omgaan met verschillende analysetools en weet u welke tools u kunt inzetten voor het beantwoorden van geografische vragen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het geografische analyseproces
  • Verschillende analysetools en hun werking.
  • Het zoeken van data, het prepareren van data en het bewerken van data
  • Analyse workflow
  • Oplossen van veel voorkomende problemen rondom data en geografische analyses.
  • Hotspot analyses

Vereiste voorkennis

Voor deze training is het vereist dat u de training ‘Gebruik van ArcGIS Pro’ of ‘ArcGIS Pro voor ArcMap-gebruikers’ heeft gevolgd.

Gebruik van ArcGIS Pro
3 dagen
Nederlands
ArcGIS Pro voor ArcMap-gebruikers
2 dagen
Engels

Wilt u zich inschrijven voor deze training? Kies onderstaand voor een klassikale training, een training op eigen tempo (op locatie) of een distance learning training.
Via de koppen klassikaal, op eigen tempo en distance learning kunt u uw leervorm kiezen voor deze training. De klassikale trainingen en op eigen tempo trainingen zijn ook virtueel te volgen. Meer weten over het virtuele klaslokaal? Lees hier meer.

Kiest u voor distance learning, dan kunt u uw gewenste startdatum in het opmerkingenveld plaatsen. Een medewerker van Esri Nederland zal na inschrijving contact met u opnemen om de gewenste startdatum te bevestigen of in onderling overleg vast te stellen.

Voor de klassikale trainingen zijn de trainingsdagen standaard aaneengesloten, bij uitzonderingen wordt dit vermeld.