Modelbuilder in ArcGIS Pro

Investering

Deze training duurt 1 dag en vraagt een investering van €595,- excl. BTW.

Snel naar

Zijn GIS-werkzaamheden een (bijna) dagelijkse taak en heeft u het gevoel dat u vaak dezelfde handelingen verricht in ArcGIS Pro? Volg dan de training Modelbuilder in ArcGIS Pro!

Met de ModelBuilder kunt u veel voorkomende (reeksen van) bewerkingen eenvoudig vastleggen en reproduceerbaar maken. Modellen zijn daarnaast een goede manier om uw GIS-processen te documenteren.

In deze training leert u het automatiseren van processen binnen ArcGIS Pro, zonder te programmeren. Deze geautomatiseerde taken kunt u ook met uw collega’s delen. Zo kan uw organisatie tijd en kosten besparen.

De volgende onderwerpen komen aanbod tijdens de training:

  • Gebruik van de ModelBuilder in ArcGIS Pro
  • ModelBuilder en Toolbox
  • Veelgebruikte tools
  • Werken met environment-settings, tijdelijke data, parameters en variabelen
  • Gebruik van iterators (loops) in modellen
  • Batch processing

Vereiste voorkennis

Voor deze training is het wenselijk dat u de training ‘ArcGIS Pro voor ArcMap-gebruikers’ of ‘Gebruik van ArcGIS Pro’ heeft gevolgd of in bezit bent van vergelijkbare kennis.

ArcGIS Pro voor ArcMap-gebruikers
2 dagen
Engels
Gebruik van ArcGIS Pro
3 dagen
Nederlands

Wilt u zich inschrijven voor deze training? Kies onderstaand voor een klassikale training, een training op eigen tempo (op locatie) of een distance learning training.
Via de koppen klassikaal, op eigen tempo en distance learning kunt u uw leervorm kiezen voor deze training. De klassikale trainingen en op eigen tempo trainingen zijn ook virtueel te volgen. Meer weten over het virtuele klaslokaal? Lees hier meer.

Kiest u voor distance learning, dan kunt u uw gewenste startdatum in het opmerkingenveld plaatsen. Een medewerker van Esri Nederland zal na inschrijving contact met u opnemen om de gewenste startdatum te bevestigen of in onderling overleg vast te stellen.

Voor de klassikale trainingen zijn de trainingsdagen standaard aaneengesloten, bij uitzonderingen wordt dit vermeld.