De juiste ArcGIS app voor uw doelgroep

Investering

Deze training duurt één dag en vraagt een investering van €725,- excl. BTW.

Snel naar

Vindt u het lastig om de juiste ArcGIS app te kiezen voor uw doelgroep? In deze training helpen wij u met de juiste applicatiekeuze voor uw doelgroep. Een training met twee verschillende delen, waarbij we zowel inzoomen op de zachtere kant van het kiezen van de app, als het technische maken van apps. Een gevarieerde dag, die u helpt om betere apps te maken voor uw gebruikers.

Programma

In de ochtend gaan we in groepjes samenwerken en op zoek naar de vraag achter de vraag. Hiermee zorgen we ervoor dat de ontwikkelde app zo goed mogelijk aansluit bij wensen en verwachtingen van eindgebruikers. We maken hierbij gebruik van technieken als persona’s, user stories en het stellen van verschillende soorten vragen.  

 In de middag volgt een wat technischer onderdeel waar u zelf achter de knoppen gaat zitten. Wij kijken naar de verschillende soorten apps en de (on)mogelijkheden van die apps. De keuze voor welke app het meest geschikt is in welke situatie, staat hierbij centraal. We kijken naar ArcGIS Instant apps, veldwerk apps (zoals FieldMaps, Survey123 en Quick Capture), ArcGIS Dashboard, ArcGIS StoryMaps en ArcGIS Experience Builder.  

Doelgroep

Deze training is geschikt voor GIS medewerkers en specialisten die apps willen ontwikkelen voor hun gebruikers, maar nog wat zoekende zijn in de juiste app en het aansluiten op de doelgroep. Wellicht heeft u al wat apps gemaakt en gespeeld met de verschillende opties, of bent u nog nieuw in het maken van apps.  

Vereiste voorkennis

Voorkennis op het niveau van Introductie GIS is vereist.

Introductie GIS
1 dag
Nederlands