ArcGIS Pro voor ArcMap-gebruikers

Investering

Deze training duurt 2 dagen en vraagt een investering van €1.130,- excl. BTW.

Snel naar

Deze training maakt de ervaren ArcMap-gebruiker vertrouwd met essentiële ArcGIS Pro-terminologie en de integratie van 2D en 3D.

ArcGIS Pro is de belangrijkste applicatie voor het visualiseren, muteren en uitvoeren van analyses. Uw projecten worden sneller uitgevoerd en ze zijn sneller en eenvoudiger te delen dan tot nu toe mogelijk was. In deze training leert u gegevens in kaart te brengen, te bewerken en analyseren. Daarnaast gaat de training in op het maken van webservices en webmaps. Na deze training kunt u meteen zelf aan de slag met ArcGIS Pro!

Deze training bevat Engelstalig lesmateriaal, begeleid door een Nederlandssprekende docent.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Maken van een ArcGIS Pro-project
  • Delen van kaarten, lagen, en projecten
  • Maken van meerdere lay-outs in een project
  • Werken met zowel lokale als online data
  • Editen van zowel geometrie als attributen
  • Weergeven van vector- en rasterdata
  • Bewerken van 2D- en 3D-gegevens
  • Uitvoeren van analyses
  • Importeren van mxd-bestanden

Vereiste voorkennis

Voor deze training is het wenselijk dat u ruime en brede werkervaring met ArcMap heeft of de training ‘Gebruik van ArcMap’ heeft gevolgd. Daarnaast dient u reeds bekend te zijn met concepten als joins/relates, subtypes/domeinen, symbologie, vectoranalyses, databeheer en het maken van lay-outs. Heeft u wat minder ervaring dan sluit de training ‘Gebruik van ArcGIS Pro’ goed aan. Let op: deze training maakt gebruik van Engelstalig materiaal.

Gebruik van ArcMap
3 dagen
Nederlands

Wilt u zich inschrijven voor deze training? Kies onderstaand voor een klassikale training, een training op eigen tempo (op locatie) of een distance learning training.
Via de koppen klassikaal, op eigen tempo en distance learning kunt u uw leervorm kiezen voor deze training. De klassikale trainingen en op eigen tempo trainingen zijn ook virtueel te volgen. Meer weten over het virtuele klaslokaal? Lees hier meer.

Kiest u voor distance learning, dan kunt u uw gewenste startdatum in het opmerkingenveld plaatsen. Een medewerker van Esri Nederland zal na inschrijving contact met u opnemen om de gewenste startdatum te bevestigen of in onderling overleg vast te stellen.

Voor de klassikale trainingen zijn de trainingsdagen standaard aaneengesloten, bij uitzonderingen wordt dit vermeld.