Preconference workshop: ArcGIS Notebooks

Investering

De preconference workshop duurt een halve dag en vraagt een investering van €295,- excl. BTW.

Snel naar

 

Wordt op dinsdag 22 september in 1 dag bekend met ArcGIS Notebooks, de nieuwe Python scripting omgeving in ArcGIS Enterprise. Shannon Kalisky, lead productmanager Analytics en Data Science bij Esri, gaat met u aan de slag met concrete voorbeelden en tips & tricks waarbij ze gebruikt maakt van o.a.: Jupyter Notebook, ArcPy, en ArcGIS API for Python. 

De workshop ‘Aan de slag met ArcGIS Notebooks’ introduceert basisconcepten van data science, machine learning en artificial intelligence (AI) in de context van ArcGIS Notebooks. U gaat aan de slag met het scripten van analyses en u leert repeterende taken te automatiseren. U ontdekt de mogelijkheden van spatial data science en GeoAI en hoe deze GIS-professionals, onderzoekers, wetenschappers en data scientists kunnen helpen om complexe problemen beter te begrijpen én op te lossen.

Over Shannon Kalisky
Shannon Kalisky is lead productmanager voor Analtyics en Data Science bij Esri. Ze is verantwoordelijk voor alle Esrimet betrekking tot Python, R, big data, machine learning en AI, en analytics voor ArcGIS. Voordat Shannon werkzaam was bij Esri, werkte ze als GIS-analist en had ze de gelegenheid om ruimtelijke analyse en visualisatie te gebruiken om complexe problemen op te lossen bij een breed scala aan organisaties. Naast toegepaste analyses zijn enkele van de favoriete onderwerpen van Shannon het gebruik van spatial data science in het bedrijfsleven, ethiek en rechten.

Praktische informatie

  • De preconference workshop zal online plaatsvinden.
  • Tijdens de workshop zal u voorzien worden van de juiste tools om gelijk zelf aan de slag te gaan.
  • De preconference workshop is Engelstalig.

HET PROGRAMMA IN HOOFDLIJNEN

Opstarten/inloop: 12:30 tot 13:00 uur
Training: 13:00 tot 16:30 uur incl. Q&A

Onderwerpen 

  • Data Engineering
  • Visualization and Exploration
  • Spatial Analysis
  • Deep learning workflows

Wilt u inschrijven voor de online preconference workshop? Klik op de training van 22 september en schrijf u vervolgens in.